NAŠI USPJEŠNI PROJEKTI

Iz Europskog fonda za regionalni razvoj 15 mln kuna bespovratnih sredstava

Naš klijent S+B Systemtechnik d.o.o. provodi projekt izgradnje i opremanja poslovno-proizvodne građevine, nabavu strojeva i opreme za proizvodnju specifičnih nestandardnih dijelova i tehničkih sklopova, nastup na sajmovima i dodatno usavršavanje djelatnika.

Ukupna vrijednost projekta je 41.089.771,62 kn, a iznos od 14.979.899,90 kn se sufinancira sredstvima Europke Unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, na način da se na žiro račun Društva uplaćuje odobrena potpora iz EU fondova.

Službeno otvaranje novoizgrađene poslovno-proizvodne građevine planirano je za kraj 2020. godine.

S tvrtkom S+B Systemtechnik d.o.o. , naš Moneo stručni tim surađuje od 2016. godine.

Prijavili smo spomenuti projekt za dodjelu bespovratnih sredstava, sudjelovali u planiranju financiranja investicije te prijavili projekt sukladno Zakonu o poticanju ulaganja.

Radujemo se uspjesima našeg klijenta S+B Systemtechnik d.o.o. http://www.sb-systemtechnik.hr/eu_projekti/

HAMAG BICRO COVID 19 zajam sa kamatom od 0,25% godišnje – 100% odobreni svi zahtjevi

COVID 19 Zajam za obrtna sredstva je aktiviran kao dio mjera u okviru paketa pomoći hrvatskom gospodarstvu a usljed Covid pandemije. Za naše klijente smo podnijeli zahtjeve za ovaj povoljni zajam, i svi zahtjevi su u 100% – tnom iznosu odobreni. Ovi zajmovi će pomoći klijentima da održe likvidnost, jer su povoljni i na dugi su rok sa odobrenim počekom otplate glavnice.

HBOR COVID 19 turistički krediti sa kamatom od 0%

Za naše klijente iz djelatnosti turizma i ugostiteljstva izradili smo kompletne Zahtjeve za kredit prema HBOR-u, uz godišnju kamatu od 0% do 1,25%. Krediti su odobreni i dobro će doći ovom sektoru koji je značajno pogođen Corona krizom.

Pravo na umanjenje ili oslobođenje od plaćanja poreza na dobit u iznosu od 187 mln kuna, tijekom 10 godina

Tijekom zadnjih nekoliko godina, temeljem Zakona o poticanju ulaganja, našim klijentima smo prijavili i odobreno im je pravo na umanjenje stope poreza na dobit tijekom 10 godina poslovanja, u iznosu od  187.000.000 kn potpora.

Za razliku od bespovratnih EU fondova, ovdje se novac ne dobiva na račun, već je riječ o pravu na umanjeno plaćanje poreza na dobit, koje klijent može koristiti tokom godina. Koliko će klijent iskoristiti prava ovisi o ispunjenju uvjeta i zadržavanja određenih karakteristika poslovanja. Korisnici su proizvodne tvrtke, turističko-ugostiteljske djelatnosti, te usluge visoke dodane vrijednosti.

Moneo tim svoje klijente vodi od same ideje do realizacije investicije, komunikacije s nadležnim tijelima te redovitom podnošenju godišnjih izvješća tijekom radoblja korištenja poreznih poticaja. Nastavljamo i dalje podržavati naše sadašnje i buduće klijente u realizaciji njihovih poslovnih uspjeha i podizanju kvalitete i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz program korištenja poreznih poticaja.

Rekonstrukcija i opremanje hotela Central u povijesnoj jezgri Splita

Restoran i Gradska kavana Central na Pjaci u Splitu ulaze u projekt rekonstrukcije, te se u istom objektu dobiva novi sadržaj, hotel kategorije 4 zvjezdice..

Hotel predstavlja kulturnu baštinu, te se pri projektiranju i uređenju posebno vodilo računa o zadovoljenju svih konzervatorskih uvjeta.

Otvaranje još jednog hotela visoke kategorije, koji je spoj tradicionalnog i vrhunski dizajniranog interijera, značajno će unaprijediti turističku ponudu grada Splita.

Moneo je pomogao u zatvaranju financijske konstrukcije projekta i ishođenju HBOR ESIF sredstava za sufinanciranje projekta, kao i u prijavi projekta sukladno Zakonu o poticanju ulaganja.

Puno uspjeha u daljnjem radu želi Moneo tim.

Poliklinika Estetic Smile u novom suvremeno uređenom prostoru

Estetic smile je poliklinika za dentalnu medicinu, specijalizirana za rješavanje stomatoloških tegoba i uljepšavanje osmijeha. Tim Estetic Smile-a čine stomatološki stručnjaci, liječnici, specijalisti i asistenti koji svojim znanjem pružaju sve stomatološke usluge. Ordinacija je opremljena suvremenom CAD-CAM tehnologijom te RGV uređajima. Poslovanje ordinacije je izmješteno u novi i veći poslovni prostor na lokaciji Poljička cesta u Splitu.

Moneo je sudjelovao u planiranju financiranja projekta kupnje i uređenja poslovnog prostora.

Puno uspjeha u daljnjem radu dr.dent.med Tini Delongi i njenom timu želi Moneo.

Gumis d.o.o., gradi suvremeni proizvodni pogon u Solinu-Dračevac

Gumis d.o.o. hrvatski je proizvođač proizvoda od gume i metala. Proizvodnja je uglavnom izvozno orijentirana. Riječ je o uspješnoj obiteljskoj tvrtki koja je pokrenula projekt izgradnje suvremenog poslovnog objekta i nabavku proizvodne opreme. Ovim projektom omogućit će se veći obujam proizvodnje, širenje proizvodnog asortimana, modernizacija i poboljšanje proizvodnog procesa i novo zapošljavanje mladih stručnjaka. Riječ je o našem dugogodišnjem klijentu.

Moneo je sudjelovao u planiranju zatvaranja financijske konstrukcije subvencioniranim izvorima te u  prijavi na porezne poticaje sukladno Zakonu o poticanja ulaganja.

Završetak izgradnje i preseljenje se očekuje krajem 2020. godine.

Želimo svu sreću i puno uspjeha u daljnjem radu.

Dodijeljena koncesija našem klijentu Krilo shipping company d.o.o.

Državnu brzobrodsku liniju br. 9601 ROGAČ (OTOK ŠOLTA) – STOMORSKA (OTOK ŠOLTA) – MILNA (OTOK BRAČ) – SPLIT I OBRATNO održavat će brodar Krilo shipping company d.o.o., kojemu je dodijeljeno pravo na održavanje iste od strane Agencije za obalni linijski pomorski promet, na javnom natječaju.

Društvo će sa komfornim i ugodnim katamaranom Naranča, ukupne duljine 34,6 m i kapaciteta 253 putnika, na navedenoj liniji održavati dva polazno-povratna putovanja dnevno. Ovim projektom g. Jure Naranča, najmlađi član obitelji Naranča iz mjesta Krilo Jesenice, nastavit će dugogodišnju obiteljsku tradiciju bavljenja pomorstvom.

Moneo d.o.o je izradio i vodio kompletnu prijavu na Natječaj za ishođenje koncesije.

Mladom kapetanu Juri želimo sretnu plovidbu i mirno more.

Stranica 1 od 512345

Moneo d.o.o.

Adresa: Put Supavla 1
Grad: Split
Poštanski broj: 21 000
Država: HRVATSKA
MB: 2162342
OIB: 36825933202
Tel: +385 21 380 813
Tel: +385 21 380 626
Fax: +385 21 380 850
E-mail: info@moneo.hr
Rješenje trg. suda u Splitu: Tt-13/4795-2
Temeljni kapital: 667.600,00 kn
ZABA/IBAN: HR6123600001101977084

Kako do nas?

Arhiva vijesti

Main menu