Tijekom zadnjih nekoliko godina, temeljem Zakona o poticanju ulaganja, našim klijentima smo prijavili i odobreno im je pravo na umanjenje stope poreza na dobit tijekom 10 godina poslovanja, u iznosu od  187.000.000 kn potpora.

Za razliku od bespovratnih EU fondova, ovdje se novac ne dobiva na račun, već je riječ o pravu na umanjeno plaćanje poreza na dobit, koje klijent može koristiti tokom godina. Koliko će klijent iskoristiti prava ovisi o ispunjenju uvjeta i zadržavanja određenih karakteristika poslovanja. Korisnici su proizvodne tvrtke, turističko-ugostiteljske djelatnosti, te usluge visoke dodane vrijednosti.

Moneo tim svoje klijente vodi od same ideje do realizacije investicije, komunikacije s nadležnim tijelima te redovitom podnošenju godišnjih izvješća tijekom radoblja korištenja poreznih poticaja. Nastavljamo i dalje podržavati naše sadašnje i buduće klijente u realizaciji njihovih poslovnih uspjeha i podizanju kvalitete i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz program korištenja poreznih poticaja.

Main menu